Ruitreparatie

 Waarom langer doorrijden als er glasservice bij u in de buurt is. Een ingeslagen ruitje of ster in uw voorruit; dit zijn schades die u direct wilt laten repareren. Tegenwoordig kan dit heel eenvoudig. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u nu ook glasservice: snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto. Heel gemakkelijk. Alles in één keer geregeld: Omdat ruitschade vervelend genoeg is, lossen wij alles voor u op. Dat doen we:

  • Snel en vakkundig: Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om het u gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.
  • Zonder rompslomp: Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar. Voor snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.
  • Voordelig: Autoruit reparatie - en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA extra). Heeft u toch eigen risico dan komt de helft voor uw rekening en de andere helft voor rekening van Hofsink en Nijland (dit is ongeveer € 70,-)
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer
Bovag garantie

Uw garage

Bekijk hier onze garagediensten 

Lees meer
Bovag garantie

Bandenwissel!

Het wordt weer kouder in Nederland! Het is tijd voor andere banden (winterbanden) onder uw auto.

Lees meer
Bovag garantie

Onze nieuwsbrief

Blijf maandelijks op de hoogte en ontvang tips, nieuws en aanbiedingen.

Lees meer