Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,7 op basis van 1880 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
gerard Bergentheim
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
tevreden
10
Hans De Groot Nijverdal
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Vanuit de mooie wachtruimte met (prijswinnend) koffiehoekje heb je direct zicht op de moderne en schone werkplaats. De werkzaamheden voor de gecombineerde APK met klein onderhoud werden vooraf met mij besproken en pas na goedkeuring ook uitgevoerd. Aansluitend ook de zeer gunstig geprijsde mobiele pechhulp weer voor 1 jaar verlengd. Personeel en de beide eigenaren zijn erg vriendelijk en ook altijd aanspreekbaar. Kortom, dit is een garage waar de klant en auto in goede handen is!
9
johan van Faassen Ane
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
is goed
9
Alfred Poelman Nieuw-Buinen
Service 8
Deskundigheid 7
Prijs / kwaliteit 8
goede voorlichting over het voertuig waar je voor komt uitgebreide proefrit mogen maken vrijblijvend niet opdringerige contact en offerte meegekregen zeer nette werkplaats
10
Geachte heer/mevrouw Dalerpeel
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kan alleen maar vol lof praten over dit bedrijf, ze proberen je altijd te helpen zonder er een slaatje uit te slaan! Als ik weer weg rij met mijn auto ben ik altijd vol vertrouwen dat wij er weer een jaar tegenaan kunnen! Zo overleggen ook altijd wat er moet gebeuren en of je het er mee eens bent! Super bedrijf super service! Groetjes van ons!
10
Geachte mevrouw Alet van der Weide Elim
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik heb mijn auto met pech geval zaterdags gebracht. Mijn auto hebben ze de week erop direct bekeken en behandelt. zeer zeer tevreden.
9
Gesinus HARDENBERG
Service 9
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Positief
9
Anoniem Hardenberg
Service 9
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 9
Snel en goed geholpen met een kapotte ruitenwisser
5
Wilma Hardenberg
Service 3
Deskundigheid 6
Prijs / kwaliteit 5
Ik had voor de beurt aangegeven dat ik de auto echt om 14.00 uur klaar moest zijn ivm afspraken. Als dit niet zou lukken zou ik een andere afspraak gemaakt hebben. Vervolgens hoorde ik niks en na zelf gebeld te hebben bleek de auto pas om 15.00 uiterlijk klaar te zijn. Dit was een enorm probleem. Ze boden een leenauto aan maar dit koste mij wel €0,25 per kilometer. Aangezien ik een afspraak 50km verderop had tikte dit behoorlijk aan. Raar dat ik moet betalen terwijl het niet mijn fout was. Ik had uiteraard gerust wat in de tank willen gooien.
10
Piet Ringenier Dedemsvaart
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 8
Ben zeer tevreden over dit bedrijf. "Service" staat hoog in het vaandel. Vriendelijke mensen, alles altijd in goed overleg, als het nou een reparatie betreft of het aanschaffen van een gebruikte auto, zij zorgen dat het goed komt. Probeer het maar eens uit.!!
laden...