EDGe Mobility

Expert in elektrisch rijden

Wilt u advies over elektrische of hybride auto’s of wilt u er één aanschaffen? Dat kan bij uw eigen garage! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility.

EDGe Mobility is een kwaliteitskeurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Dankzij EDGe Mobility hebben onze monteurs en verkoopmedewerkers aanvullende kennis en vaardigheden op het gebied van elektrisch rijden. Wij kunnen automobilisten die willen overstappen op elektrisch rijden of dit al hebben gedaan optimaal informeren en van dienst zijn.

De werkplaats is voorzien van de meest moderne apparatuur en tools! Dit geeft ons de mogelijkheid om een goede diagnose te stellen en om elektrische of hybride auto’s goed te onderhouden. Mocht er een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

Niet alleen voor advies en onderhoud kunt u bij ons terecht, maar ook voor het laden. Wij beschikken over een laadpaal die u tijdens openingstijden kunt gebruiken. Wilt u zelf een laadpaal aanschaffen? Dat is mogelijk bij ons. Bij het aanschaffen van een laadpaal komen wij deze bij u installeren.

Wilt u weten wat elektrisch rijden kost? Hoe lang accu’s meegaan en wat de prijs is als deze vervangen moet worden? Of heeft u misschien andere vragen voor ons? U kunt bij ons terecht met al uw vragen over elektrisch rijden! Wij adviseren en informeren u graag.

 

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer