Nieuws

Ook voor onderhoud aan uw hybride auto bent u bij ons aan het juiste adres!

Onlangs hebben wij de koppeling en de elektrische achteras vervangen van een hybride auto's. Onze monteur zijn en blijven bijgeschoold waardoor wij ook hybride en elektische auto's kunnen onderhouden! 

Hieronder een sfeerimpressie:

 

 

Autofirst Hofsink en Nijland 20 jaar bestaan!

Met trots brengen wij u op de hoogte van 20 jaar Autofirst Hofsink en Nijland, in 1998 zijn we begonnen in de ouderlijke boerderij van de fam. Nijland aan de Knappersveldweg in Lutten. Al snel groeide onze klantenkring en besloten we naar het industrieterrein De Haardijk te verhuizen.

Na diverse uitbreidingen zijn we gekomen waar we op dit moment staan en zijn dagelijks bezig met op de hoogte blijven en uitvoeren van de nieuwste ontwikkelingen. In onze multifunctionele werkplaats met ons voortdurend opgeleide personeel kunnen wij alle reparatie's en onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uitvoeren aan uw personen- en bedrijfswagen.

Meer dan een belofte

Na diverse uitbreidingen zijn we gekomen waar we op dit moment staan en zijn dagelijks bezig met op de hoogte blijven en uitvoeren van de nieuwste ontwikkelingen. In onze multifunctionele werkplaats met ons voortdurend opgeleide personeel kunnen wij alle reparatie's en onderhoud volgens fabrieksvoorschriften uitvoeren aan uw personen- en bedrijfswagen.

Onderhouden

Een andere tak is het onderhouden van caravan, camper, vouwwagen en aanhangwagens zowel zakelijk als particulier, wij keuren volgens de Bovag richtlijnen.

Ons bedrijf is zowel binnen als buiten voorzien van led verlichting, we zijn voortdurend bezig met duurzaam ondernemen. Dit ziet u ook terug in de sponsoring van diverse sportclubs en andere verenigingen.

Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen wat jullie in ons hebben gehad de afgelopen jaren en hopen nog vele jaren u als enthousiaste klanten te blijven ontmoeten.

Uitnodiging

Daarom nodigen wij u ook namens ons hele team van harte uit, onder het genot van een hapje en een drankje een kijkje te nemen op Kruiwiel nummer 10 aanstaande zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur

Hartelijke groet Bert Hofsink en Marcel Nijland

 

Marcel en Laura zijn getrouwd! 

Marcel en Laura hebben erg genoten en willen iedereen graag bedanken:

Wij kunnen terugblikken op een fantastische dag! Allemaal bedankt voor de leuke berichten en de vele kaarten die wij mochten ontvangen! Liefs Marcel en Laura Nijland.

 

 

 

 

Patrick Elzinga behaald tweede plek in heren dubbel!

Patrick Elzinga is samen met Marco Eggink tweede geworden in de heren dubbel! De heren trokken aan het langste eind en wonnen met 4-6 en 4-6. Via deze weg willen wij Patrick en Marco van harte feliciteren met deze prestatie! 

Heeft u het verhaal al gelezen van de grote droom van Patrick Elzinga? Patrick zoekt nog sponsoren om zijn droom waar te maken. Lees hieronder zijn verhaal. 

 

 Sponsoring Patrick Elzinga

Mijn naam is Patrick Elzinga en

Mijn grote droom is ………….

Ondanks mijn beperking, heb ik meer dan 25 jaar valide tennis gespeeld. Ik had leuke mensen om me heen waarmee ik door de week een paar keer trainde, zaterdags competitie speelde en samen mijn biertje  dronk, kortom tennis was mijn  grootste hobby en passie.
Tot er ruim twee jaar geleden een kink in de kabel kwam, die de naam dystrofie kreeg.
De dystrofie is verholpen door een goede fysiotherapeut, maar ik moest wel opnieuw leren lopen,  fietsen etc. Op dit moment ben ik in staat om kleine stukjes met de rollator te lopen maar voor langere afstanden  ben ik afhankelijk van een rolstoel.  
Ik heb nog steeds elke week therapie om het lopen te verbeteren, maar de valide tennissport is helaas een dicht geslagen boek voor mij. 

Rolstoeltennis:

Ik had dus de keuze: bij de pakken neer gaan zitten of voor mijn passie te kiezen, de tennissport.
De knop was redelijk snel om: rolstoeltennis !
In 2015 ben ik begonnen met rolstoeltennis bij TV Wierden. De tennis techniek beheerste ik wel maar het “rollen” was een heel ander ding.  De frustratie was soms groot, maar de lach salvo’s hadden toch de overhand. Langzamerhand begonnen de tennislessen hun vruchten af te werpen en kreeg ik ook het “rollen ”onder de knie. Het plezier in de tennissport was weer terug.Met de groep rolstoeltennissers van de TV Wierden hebben we meegedaan aan de FTO competitie en zijn we ook nog kampioen geworden J Een mooie opsteker. 

Tijdens mijn deelname aan het Noordelijk Open Rolstoeltennis toernooi in Meppel, mijn eerste toernooideelname, kwam ik in contact met iemand die trainde bij Tennis Solution in Zevenaar. Daar traint de “top” van de Nederlandse rolstoeltennissers onder Hans Jurgen Striek.Ik tenniste met plezier bij TV Wierden, maar als ik hogerop wilde, was dit een betere optie. De stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Hans Jurgen Striek. Hij nodigde mij uit om maar eens te laten zien wat ik zoal niet kon. De test goed doorstaan en ik mocht meetrainen met de selectie rolstoeltennissers van Tennis Solution in Zevenaar.  Yes !!

Ik kan terugkijken op een mooi tennisseizoen, waarin ik aan veel toernooien heb deelgenomen, o.a. de Wheelchair Masters in Hilversum, Nederlandse kampioenschappen in Rotterdam (derde geworden in het dubbelspel) , waarbij de top vier meestal gehaald werd.

Ik beoefen de Rolstoeltennissport nog maar kort en ik sta nu al in de KNLTB ranglijst Rolstoeltennis in de TOP TIEN. Stiekem ben ik eigenlijk best wel trots op mijzelf dat ik nu al zover ben gekomen. Mijn trainer vindt ook dat ik potentie heb en dat is voor mij ook een enorme stimulans om er nog meer tijd en werk in te steken .   

Helaas is de rolstoeltennissport geen goedkope sport:
Banden die regelmatig vervangen moeten worden, deelname aan toernooien (reis-en verblijfkosten), extra tennislessen enz.
Bovenaan deze brief staat : en mijn grote droom is ……..  

          Bij de Top Vijf rolstoeltennissers van Nederland te horen 

En ik zou het daarom fantastisch vinden als u mij daarbij zou willen ondersteunen…

Als U interesse hebt om een bijdrage te willen storten kunt u dit doen op onderstaande bankrekeningnummer:
NL56RABO0321231813 t.a.v. Rolstoeltennis Patrick Elzinga 

                                            BEDANKT!

 

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer