ADAS

Met trots kunnen wij u melden dat wij onze bedrijfsactiviteiten hebben uitgebreid met het ADAS-systeem van Bosch

Wat is ADAS?

Veel moderne auto’s beschikken tegenwoordig over rijhulpsystemen, ook wel Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) genoemd. Dit zijn radar-, video- en ultrasone sensoren welke u helpen met het uitvoeren van de rijtaak. Mocht u zich in een gevaarlijke situatie bevinden, dan geven deze systemen een waarschuwingssignaal of grijpen zij zelf in. Hierdoor zit u niet alleen veiliger achter het stuur, het draagt ook bij aan uw rijcomfort. Echter, komt er met deze nieuwe technieken een speciale manier van onderhouden. Bij AutoFirst Hofsink en Nijland willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn, daarom kunt u ook bij ons terecht voor ADAS-kalibratie.

Bij AutoFirst Hofsink en Nijland kunnen wij vrijwel alle auto’s succesvol voorzien van ADAS-kalibratie. Zelfs als u in de nieuwste model auto rijdt waarvan de juiste software nog niet is vrijgegeven door de fabrikant!

Wilt u meer informatie over het kalibreren van uw rijhulpsystemen of wilt u een afspraak maken voor het kalibreren?

Samenvattend bij Hofsink en Nijland bent u ook aan het juiste adres voor het afstellen van de camera en het kalibreren van het radar systemen, heeft u nog vragen, bel, WhatsApp of mail ons. 

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer