Luchtvering

AutoFirst Hofsink en Nijland, de luchtvering specialist in Hardenberg!

Steeds vaker maken bij auto's de stalen veren plaats voor elektronisch regelbare luchtvering. Het voordeel van een regelbare luchtvering is niet alleen het comfort, maar ook de veiligheid van de passagiers. 

Speciale aanpassingen aan de luchtvering vanaf slechts €199,-!

Voor speciale aanpassingen aan luchtvering van campers, aanhangers en auto’s ben u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de montage van luchtvering. Hangt uw camper of auto door? Dan kunnen wij voor u de luchtvering aanpassen. 

Hoe werkt een luchtvering?

Bij luchtvering is de lucht ingesloten in balgveren. Door het samenpersen en ontspannen van de lucht ontstaat de vering. Onderdelen van de luchtvering zijn voornamelijk de luchtpomp, de voorraadtank (expansietank), de drukregelaar en de veercilinder met magneetkleppen. Met behulp van de compressor wordt lucht in de drukaccumulator expansietank opgeslagen. Als de luchtdruk onder een bepaalde waarde zakt (deze wordt elektronisch ingesteld) dan slaat de compressor automatisch aan en vult de drukaccumulator weer tot de gewenste druk. Zodra de elektronische stuurdoos hiertoe het bevel geeft, zorgt een magneetklep ervoor dat er lucht in of uit de luchtveer wordt geleid. Zo wordt de soepelheid van de vering geregeld (weinig lucht = stugge vering; veel lucht = soepele vering).

Neem contact op met ons. Wij helpen u graag verder!

Foto impressie:

 

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer