Ruitenwissers

Controleer de status van uw ruitenwissers

Maken de ruitenwissers veel geluid of trekken strepen? Dan wordt het wellicht tijd om de wisserbladen te vervangen. Schoonmaken zou ook een oplossing kunnen zijn. Hieronder zeven eenvoudige stappen hoe u de staat van de ruitenwissers kunt controleren. 

Stap 1:
Controleer de ruitenwisserbladen wanneer de ruitenwissers veel geluid maken of strepen veroorzaken.

Stap 2: 
Schakel de ruitenwissers uit.

Stap 3: 
Schakel het contract van de auto uit.

Stap 4: 
Trek de metalen arm overeind waaraan de wisserbladen bevestigd zitten.

Stap 5:
Bekijk of de ruitenwisserbladen vies zijn of versleten. Vuile ruitenwisserbladen kunnen ook strepen trekken, maar daarmee hoef je ze niet meteen te vervangen. Een poetsbeurt met een schoonmaakdoekje kan het probleem al verhelpen.

Stap 6:
Ben je toch met je ruitenwissers bezig, controleer dan ook meteen de paravaan van je auto. Dat is de waterafvoer onder de motorkap. Vuil hoopt zich hier al snel op en kan schade aan de ruitenwissermotor veroorzaken.

Stap 7:
Zijn je ruitenwisserbladen versleten, dan zal je ze moeten vervangen. Bekijk op de gebruiksaanwijzing van de gekochte ruitenwissers hoe dat moet of laat ze vervangen door AutoFirst Hofsink en Nijland! 

Wat zijn de kosten voor het vervangen van de ruitenwissers?

Wilt u weten wat de kosten zijn voor het vervangen van de ruitenwissers? Klik hier om door te gaan naar de offerte module. Vul uw kenteken in en selecteer Ruitenwissers voorzijde en/of Ruitenwissers achterzijde onder Auto onderhoud en klik vervolgens op Bereken uw prijs. U ziet in enkele ogenblikken uw gegarandeerde prijs!

U kunt natuurlijk ook bellen met AutoFirst Hofsink en Nijland op 0523-684235 of een mail sturen naar info@hofsink-nijland.nl !

 

 

TERUG NAAR HOME

 

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer