Ruitreparatie

 Waarom langer doorrijden als er glasservice bij u in de buurt is. Een ingeslagen ruitje of ster in uw voorruit; dit zijn schades die u direct wilt laten repareren. Tegenwoordig kan dit heel eenvoudig. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u nu ook glasservice: snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto. Heel gemakkelijk. Alles in één keer geregeld: Omdat ruitschade vervelend genoeg is, lossen wij alles voor u op. Dat doen we:

  • Snel en vakkundig: Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om het u gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.
  • Zonder rompslomp: Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar. Voor snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.
  • Voordelig: Autoruit reparatie - en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA extra). Heeft u toch eigen risico dan komt de helft voor uw rekening en de andere helft voor rekening van Hofsink en Nijland (dit is ongeveer € 70,-)

 

TERUG NAAR HOME

 

Bovag garantie

Preventieve maatregelen

I.v.m. met het COVID-19 (Corona) virus nemen wij preventieve maatregelen.

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer