Ruitreparatie

 Waarom langer doorrijden als er glasservice bij u in de buurt is. Een ingeslagen ruitje of ster in uw voorruit; dit zijn schades die u direct wilt laten repareren. Tegenwoordig kan dit heel eenvoudig. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u nu ook glasservice: snel, zonder administratieve rompslomp en met garantie verzorgen wij voor u de ruitreparatie. En is de reparatie aan uw ruit wat minder urgent, dan doen we het gewoon in combinatie met een servicebeurt aan uw auto. Heel gemakkelijk. Alles in één keer geregeld: Omdat ruitschade vervelend genoeg is, lossen wij alles voor u op. Dat doen we:

  • Snel en vakkundig: Afhankelijk van de schade wordt bepaald of u kunt wachten op de reparatie. Om het u gemakkelijk te maken, kan glasreparatie ook tegelijk met een reguliere onderhoudsbeurt uitgevoerd worden.
  • Zonder rompslomp: Wij verzorgen de administratieve en financiële afhandeling met uw verzekeraar. Voor snelle afhandeling adviseren wij u uw groene kaart of polisblad mee te nemen.
  • Voordelig: Autoruit reparatie - en vervanging is er al vanaf € 0,- eigen risico. U dient wel verzekerd te zijn voor ruitschade (vanaf WA extra). Heeft u toch eigen risico dan komt de helft voor uw rekening en de andere helft voor rekening van Hofsink en Nijland (dit is ongeveer € 70,-)

 

TERUG NAAR HOME

 

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer