Waarom Hofsink en Nijland

Heeft u dit reclame object al gespot?   Kent u ons al ….  Waarom zou u kiezen voor Hofsink & Nijland.

Autobedrijf Hofsink & Nijland Hardenberg biedt occasions aan tegen een lage prijs met een daarbij uitstekende serivce. De monteurs in het moderne autobedrijf zijn thuis in vrijwel alle merken en werken met de nieuwste testapparatuur.

Is uw auto aan onderhoud toe? AutoFirst Hofsink & Nijland is uw autogarage in Hardenberg. Al sinds 1998 is AutoFirst Hofsink & Nijland een zelfstandige autogarage gelegen in Hardenberg (Overijssel). Het maakt niet uit welke onderhoud uw auto nodig heeft, AutoFirst Hofsink & Nijland kan u helpen. Van onderhoud tot reparaties, autobedrijf Hofsink & Nijland biedt alles aan wat uw auto nodig heeft.

Bij veel autogarages is het onduidelijk wat de prijs is van het onderhoud, AutoFirst Hofsink & Nijland Hardenberg biedt een online mogelijkheid aan waardoor u heel snel kunt zien wat het prijskaartje is van het onderhoud die uw auto nodig heeft. Op de pagina contact kunt u uw kenteken invullen en het gewenste onderhoud aanvinken zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Hofsink & Nijland is daarom het autobedrijf in Hardenberg (Overijssel).

Private Lease:

AutoFirst Private Lease; Geen Gedoe, Goed Geregeld! Met de AutoFirst private lease van Hofsink & Nijland rijdt u voor een vast bedrag per maand in een prachtige nieuwe bolide! Dit biedt voor u de volgende voordelen:

 • Eerlijke en heldere voorwaarden, inclusief private lease keurmerk
 • Geen spaargeld nodig
 • Geen onderhoud stress
 • U hoeft alleen nog maar te tanken

Lease Service Center

Als offcieel Lease Service Center zijn wij erkend door de BOVAG. Bij ons heeft u de zekerheid dat u voor onderhoud en service een uitstekende kwaliteit kunt verwachten omdat AutoFirst Hofsink & Nijland voldoet aan de voorwaarden waaraan een Lease Service Center moet voldoen. Is uw lease-auto toe aan onderhoud? Maak dan snel een afspraak.

Mobiliteitgarantie

 Niets is vervelender dan een auto die u in de steek laat. Zorg ervoor dat u nooit voor verrassingen komt te staan en ga voor de AutoFirst Hofsink & Nijland mobiliteitsgarantie! Dit betekent concreet voor u dat als u, ondanks het uitvoeren van onderhoud toch stil komt te staan, Hofsink & Nijland u direct weer op weg helpt. Binnen Nederland zijn wij normaal gesproken binnen 30 tot 40 minuten bij u. 

Wij zorgen dat u mobiel blijft:

Tijdens het verblijf van uw auto in onze werkplaats zorgen wij ervoor dat u mobiel blijft. Hiervoor bieden wij diverse oplossingen:

 • Leenauto
 • Leenfiets
 • Elektrische fiets
 • Haal- en brengservice

Onderhoud aan personen- en bedrijfswagen  

Bij AutoFirst Hofsink & Nijland zijn we van alle markten thuis. Ons personeel is breed geschoold en beschikt over kennis en ervaring om welke bedrijfswagen of welke personenauto dan ook te voorzien van goed onderhoud. Bij Hofsink & Nijland bent u aan het juiste adres voor onderhoud aan bedrijfswagens en personenauto’s van alle merken.

Auto Onderhoud Plan

Met het Auto Onderhouds Plan van Hofsink & Nijland voorkomt u achterstallig onderhoud aan uw auto. Alle aspecten van uw mobiliteit worden goed en tijdig geregeld. Dankzij het Auto Onderhouds Plan beschikt u over:

 • Altijd een goed onderhouden auto
 • Nooit meer hoge rekeningen voor de onderhoudsbeurten
 • Vanaf €17,50 per maand

Ruime voorraad occasions

Mogelijkheid tot uitzetten van zoekopdrachten

Bent u op zoek naar een fraaie occasion voor een mooie prijs? Bij AutoFirst Hofsink & Nijland beschikken wij over een ruime voorraad aan auto’s. Heeft u uw droomauto elders gezien? Geen probleem! Bij Hofsink & Nijland denken wij in oplossingen en niet in problemen. U heeft de mogelijkheid ons in te schakelen om de auto voor u in te kopen.
Wij ruilen uw huidige auto in en nemen de garantie voor onze rekening. Wij zorgen dat uw auto in Hardenberg klaarstaat en ontzorgen u volledig! Twijfel dus niet langer en maak gerust gebruik van onze diensten.

Elektrisch rijden en EDGe Mobility

De automarkt is verschuivende. Elektrisch rijden is groeiende en de verkoop van elektrische auto’s
zal ook alleen maar stijgende blijven. Om met de tijd mee te gaan en u te kunnen blijven voorzien
van de beste mobiliteitsoplossingen is AutoFirst Hofsink & Nijland aangesloten bij het elektrisch
rijden keurmerk EDGe Mobility. Hierdoor beschikken onze monteurs over aanvullende
kennis en vaardigheden om u optimaal van dienst te kunnen zijn

Aanhangwagen

Met het oog op uw veiligheid is het van groot belang uw aanhangwagen goed te onderhouden. Er wordt gekeken naar onder andere:

 • Oplooprem, koppeling, oploopremschokdemper, stofhoes, lagerbussen in oplooprem, handrem, breekkabel en breekring/hulpkoppeling, neuswiel
 • Assen en chassis
 • Opbouw
 • Verlichten

Caravan- en Camperonderhoud

Sinds 2007 is AutoFirst Hofsink & Nijland BOVAG erkend onderhouder van uw caravan of camper. Ons deskundige personeel staat graag voor u klaar om uw caravan te voorzien van onderhoud en keuring. U wilt toch
ook met een fijn gevoel op vakantie? Daarvoor moet u wel zekerheid hebben dat uw kampeermiddel betrouwbaar en veilig de weg op kan! Bij AutoFirst Hofsink & Nijland zijn alle onderdelen voor uw caravan
te verkrijgen en helpen wij u graag om met een goed gevoel aan uw vakantie te beginnen.

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer