Caravan en Aanhanger

Sinds 2007 hebben wij onze garage uitgebreid met hierin alle moderne voorzieningen voor het onderhouden en keuren van uw caravan. Dit alles wordt uitgevoerd volgens de BOVAG richtlijnen. Alle onderdelen voor uw caravan zijn bij ons te verkrijgen. Ons team staat graag voor uw klaar.

De BOVAG onderhoudsbeurt is een begrip in de kampeerbranche. Wie zijn camper, caravan of vouwwagen eens per jaar voor een onderhoudsbeurt bij ons brengt, weet zeker dat hij met een betrouwbaar en veilig kampeermiddel op vakantie gaat. Bij de BOVAG onderhoudsbeurt wordt uw kampeermiddel door ons speciaal opgeleide keurmeester nauwkeurig gecontroleerd aan de hand van een lijst met vaste punten. Eventuele reparaties worden altijd in overleg met u uitgevoerd. Bovendien krijgt u ook nog drie maanden reparatiegarantie, zodat u weet waar u aan toe bent.

De jaarlijkse onderhoudsbeurt bestaat uit controle van: het chassis: o.a. banden, veersystemen, zijreflectoren, bevestiging gas/elektra: o.a. gasstel, slangen, kachel, accu, stopcontacten aarding, verlichting, koelkast vocht: er wordt een algemene vochtmeting uitgevoerd. Bij twijfel kan een uitgebreide controle worden uitgevoerd.

U ontvangt dan een rapport waarop de meetresultaten staan van 33 controlepunten. Als de caravan, camper of vouwwagen door de keurmeester is nagelopen en in orde bevonden, krijgt u de BOVAG-onderhoudssticker. Vergeet niet, wanneer u een onderhoudsbeurt laat uitvoeren, te vragen naar het bijbehorende onderhoudsrapport. Het nummer van de sticker moet op het rapport worden vermeld.

De kosten van deze onderhoudsbeurt zijn € 125,-

Aanhanger Totaal Service

De onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd volgens de BOVAG richtlijnen. Hierbij wordt gekeken naar:

  • Oplooprem; koppeling, oploopremschokdemper, stofhoes, lagerbussen in oplooprem, handrem, breekkabel en breekring/hulpkoppeling, neuswiel.
  • Assen en chassis.
  • Opbouw.
  • Verlichting.

 

Uw aanhanger wordt voorzien van een BOVAG-onderhoudssticker en het daarbij behorende onderhoudsrapport.

Een onderhoudsbeurt voor uw aanhanger bedraagt € 99,-

 

TERUG NAAR HOME

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer