Over ons

"Van Lutten naar Hardenberg"

In 1998 zijn wij, Bert Hofsink en Marcel Nijland, een zelfstandig garagebedrijf begonnen in de ouderlijke boerderij van de Fam. Nijland aan de Knappersveldweg in Lutten.

Begin 2003 zijn we verhuisd naar industrieterrein "De Haardijk" te Hardenberg. Hier hebben wij een moderne werkplaats gebouwd met 3 bruggen, (een stempel, een 2 kolom en een 4 kolom) ook verhuisde er nog 1 brug (een 2 kolom) mee vanuit Lutten. De occasions stonden rondom het pand.

In 2004 kregen wij de mogelijkheid om het naastgelegen terrein te kopen, dit voor het ruimtelijk plaatsen van de occasions.

Toen dit in ons bezit was zijn we begonnen met de uitbreiding dit was in 2005, er kwamen 3 bruggen bij (2x stempel en een 2 kolom, later kwam hier nog een brug bij een 2 kolom) en er werd een hoek ingericht voor het demonteren en monteren van banden.

In 2008 werd er besloten om een nieuwe tak te beginnen en wel caravan en aanhanger totaal service. Hiervoor werd het pand aan de achterkant uitgebreid ook werd hier een speciale brug en een remtestbank gemonteerd. In het achterste gedeelte van de garage is een wasbox en een 2e plek gecreeërd voor apk keuringen zodat we te allen tijde voor onze klanten klaar staan.

Omdat er ook meer personeel in dienst kwam werd onze huidige kantine te klein en in december 2009 is de nieuwe kantine in gebruik genomen.

2012 Aanschaf 3D uitlijn apparatuur voor het perfect uitlijnen van elke auto.

 Ons hele bedrijf zowel binnen als buiten is voor zien van led verlichting, we zijn voortdurend bezig met duurzaam ondernemen. Dit ziet u onder andere terug in de ledverlichting, sponsoring van diverse clubs zoals: H.H.C., Site out volleybal vereniging, Voetbal vereniging Lutten en de Krim, Pels en Pluim, Jeugdhonk Het Kronkelhonk, Dorpshuis Lutten en vele andere clubs.

2016  Uitbreiding ontvangst ruimte/receptie zo kunnen wij u nog beter van dienst zijn.  Tijdens het verblijf van uw auto in  onze garage kunt u plaats nemen in onze wachtruimte met een lekker kopje koffie en wifi verbinding.  U kunt op dit moment zien wat er met uw auto gebeurt. Wij zijn een open en transparant bedrijf, we laten u graag meekijken tijdens onze werkzaamheden.

Uiteindelijk kunnen wij praten over een prachtig eindresultaat: een multifunctionele garage met moderne apparatuur.

 

Ons team

(rechts) Marcel Nijland, mede-eigenaar van Hofsink en Nijland en woonachtig in Lutten. Woont samen met Laura en hebben 2 dochters Senna en Mila.

(links) Bert Hofsink mede-eigenaar van Hofsink en Nijland en woonachtig in Hardenberg. Getrouwd met Patricia en hebben 2 dochters, Lisanne en Jessica.

 

Elise Pothof, administratief medewerkster op maandag, dinsdag en donderdag.

 

Ilona Kappert, telefoniste en administratief medewerkster.

 

Wim Jurjens, automonteur specialist VW/Audi, caravan en aanhanger keurmeester.

 

Paul Veurink, Automonteur gespecialiseerd in Toyota.

 

Jans Nijland, wagenparkbeheerder.

 

Robert Lamberink, Automonteur

 

Jan Nijman: Automonteur

Bovag garantie

Routebeschrijving

Klik hier voor de routebeschrijving!

Lees meer
Bovag garantie

EDGe Mobility

Wij zijn expert in elektrisch rijden. 

Lees meer
Bovag garantie

WhatsApp!

Nu ook bereikbaar via WhatsApp op nummer 0523-684235

Klik hier om een WhatsApp gesprek te starten!

Lees meer
Bovag garantie

Occasions

Bekijk hier de occasions van Hofsink en Nijland

Lees meer