Specialist in Elektrisch rijden

Specialist in Elektrisch rijden

Expert in elektrisch rijden

Voor advies over elektrische of hybride auto’s kunt u ook bij ons terecht! Wij zijn namelijk aangesloten bij hét keurmerk op het gebied van elektrisch rijden: EDGe Mobility. Wordt uw elektrische of hybride auto door ons onderhouden? Dan blijft de fabrieksgarantie geldig! 

 

Wat is EDGe Mobility

EDGe Mobility is een keurmerk en kenniscentrum op het gebied van elektrisch rijden. Gecertificeerde autobedrijven kunnen zich bij dit netwerk aansluiten. Omdat wij het belangrijk vinden om met de steeds groeiende vraag vanuit de markt mee te gaan, hebben wij ons aangesloten. Dit houdt in dat wij op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van elektrisch rijden. Om mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen, volgen de medewerkers geregeld trainingen. Zo kunnen wij u goed van dienst zijn.

 

Speciaal ingerichte werkplaats voor uw elektrische voertuig

Net als een benzine of een diesel auto, heeft uw hybride of elektrische voertuig ook goed onderhoud nodig. Echter, gaat het onderhoud van een elektrische auto net wat anders in zijn werk. Hoewel in een hybride auto ook nog een verbrandingsmotor zit, gaat het bij een elektrische auto alleen nog maar om elektrische componenten zoals een accu, oplaadsysteem en een elektromotor. Deze technieken stellen nieuwe eisen aan de monteurs. Actuele kennis zoals hierboven genoemd, maar ook speciaal apparatuur. Dit vanwege de complexe elektronica, maar ook in verband met de hoge elektrische spanning die nodig is voor dit soort aandrijfsystemen. Dankzij de apparatuur en tools kunnen wij de juiste diagnose stellen en kunt u uw hybride of elektrische auto langs brengen voor onderhoud. Mocht er toch een complex vraagstuk zijn, dan geeft EDGe Mobility technische ondersteuning.

 

Elektrische auto laden

Niet alleen voor werkplaatsdiensten kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over het laden van uw auto of wilt u een laadpaal aanschaffen? Ook dan staan wij voor u klaar. Als u een laadpaal koopt bij ons, dan komen wij deze kosteloos installeren bij u. Vraag onze medewerkers naar de voorwaarden.

Ook beschikken wij over een laadstation, hier kunt u gebruik van maken tijdens openingstijden. Moet u even wachten of heeft u de auto voor onderhoud gebracht? Dan kunt u hier gebruik van maken.

 

Voor meer vragen over hybride of elektrisch rijden kunt u bij ons terecht! Neem contact met ons op. Wilt u een afspraak maken voor uw hybride of elektrische voertuig, maak dan een afspraak in de online agenda.

 

Wij zijn voorzien van:

  • Gekwalificeerde en EV opgeleide medewerkers: sales, onderhoud en reparaties voor alle merken en modellen, ook Tesla
  • Moderne werkplaatsvoorzieningen, hoogvolt gereedschap: voor alle merken en modellen
  • Parkeergelegenheid met laadvoorzieningen: oplaadpunt voor je elektrische auto