Lease onderhoud

Lease onderhoud

Afspraak maken?

Maak hier uw afspraak

Lease onderhoud voor elke auto, mét behoud van garantie bij AutoFirst Hofsink & Nijland

 

Bel direct voor een afspraak.


Met een betrouwbare lease auto gaat u met een zeker gevoel de weg op. Door regelmatig onderhoud aan uw leaseauto worden tekenen van slijtage of defecten tijdig opgemerkt, wat de kans op pech aanzienlijk verkleint. Bovendien voorkomt dit grotere schade, waardoor onnodig hoge reparatiekosten worden vermeden. Bij AutoFirst Hofsink & Nijland bent u aan het juiste adres!

 

Regelmatig onderhoud voor zakelijke leaseauto's

Door uw leaseauto regelmatig te laten onderhouden door AutoFirst Hofsink & Nijland in Hardenberg blijft uw auto betrouwbaar, veilig en in topconditie. Wij kennen de diverse onderhoudsintervallen en voorschriften van de fabrikant van uw auto tot in de puntjes en weten precies wanneer uw auto een onderhoudsbeurt nodig heeft.

Verder is het handig om altijd uw onderhoudsboekje mee te nemen naar een onderhoudsbeurt van uw auto. Wij zetten hier een stempel in na het uitvoeren van onderhoud. Zo kunt u bij de verkoop van uw auto laten zien dat uw auto altijd goed onderhouden is en regelmatig een grote en kleine beurt heeft gehad.

 

Geen reparatie zonder overleg

Indien onze monteur tijdens een onderhoudsbeurt van uw auto onverhoopt gebreken ontdekt nemen wij direct contact met u op. De benodigde reparaties en daarmee samenhangende kosten spreken wij uitgebreid met u door voordat wij een reparatie uitvoeren. Zo houdt u de volledige controle over de kosten van uw auto onderhoud bij AutoFirst Hofsink & Nijland!