Nieuws

Nieuws

25 Jarig jubileum AutoFirst Hofsink & Nijland


Nagenieten van een bijzondere dag, zaterdag 11 maart vierden wij ons 25 jarig jubileum. Het was een dag om niet snel weer te vergeten.

Vele klanten kwamen langs om ons te feliciteren met dit jubileum, daar zijn we heel dankbaar voor. Om dit te laten zien stond de koffie klaar met een gebakje en Haverkort Eten & Drinken zorgde voor lekkere hapjes. Catering Klokhuis verzorgde het drinken en de bar werd bediend door de Jarno en Ingrid. Unplugged speelde mooie muziek en tussen de tafels door liep Jan Kosters van 123 Magie.  Voor de kinderen was een hoekje ingericht door Feestdal hier konden de kinderen naar hartenlust knutselen en spelletjes doen. Arendeco had een mooi schilderij gemaakt hier kon je mee op de foto.  De cadeautip was donatie, we willen iedereen bedanken voor de donatie en dit zullen we binnenkort delen met jullie als het overhandigd worden aan de goede doelen te weten: Opgeven is geen optie (Alex Slump) Alpe D’Huez,  Stop hersentumoren, Voedselbank Hardenberg.  Deze dag konden we niet allemaal zelf organiseren en waren dan ook blij met de inzet van Bert Nijland die deze hele dag georganiseerd heeft. De aankleding werd  verzorgd door Bert en Danielle met dank aan Evenementenhal werd de garage omgetoverd tot een gezellige feestlocatie.  ’s Avonds werd het feest voortgezet met personeel, familie en vrienden, Lars Evers was hierbij aanwezig als D.J. ook willen we DPL licht en geluid bedanken voor de verlichting.  Tijdens deze dag werd er een film gedraaid van  25 jaar Hofsink en Nijland om zo een goed beeld te krijgen, Melvin Spaan bedankt voor de beamer, Damon bedankt voor het drukwerk advies en Gert Smilde fotografie bedankt voor de mooie foto’s en filmpjes.

Kortom team Hofsink en Nijland, alle vrijwilligers, klanten, vrienden, buren bedankt voor het mede mogelijk maken van deze mooie dag.


Klik hier voor de foto's van het middagprogramma

Klik hier voor de foto's van het avondprogramma